κάντε κλικ στη φωτογραφία
για περισσότερες εικόνες και μεγέθυνση
 
     

Υπάρχουν αρκετές βασικές επιλογές, όπως οι παρακάτω:

Συναγερμός επίθεσης (Attack Alarm) και σύστημα έσω/έξω επικοινωνίας (Intercom System)
Πατώντας το κουμπί πανικού ενεργοποιείται η σειρήνα για 30'' και αναβοσβήνουν τα φώτα του αυτοκινήτου. Αναβοσβήνουν επίσης και τα φώτα ομίχλης, κλειδωνουν οι πόρτες και ανεβαίνουν τα παράθυρα ώσπου να κλείσουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτήν την περίπτωση δεν λειτουργεί ο αισθητήρας στο παράθυρο και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Αυτά τα 30'' δεν μπορεί να σταματήσει και να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Το σύστημα επικοινωνίας επιτρέπει στους επιβαίνοντες να μιλούν με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από το αυτοκίνητο χωρίς ν' ανοίξουν τα παράθυρα και τις πόρτες. Τα μικρόφωνα είναι τόσο ευαίσθητα ώστε οι επιβαίνοντες ακούνε ότι συμβαίνει έξω από το αυτοκίνητο. Ένα μεγάφωνο σε ειδική κρυφή θέση σας επιτρέπει να τους μιλήσετε και να δώσετε οδηγίες χωρίς ν' ανοίξετε πόρτες και παράθυρα.

Run-flat Ελαστικά
Τα ελαστικά αυτά διασφαλίζουν την κίνηση του αυτοκινήτου ακόμα και αν χτυπηθούν. Τα θωρακισμένα αυτοκίνητα επιπέδου θωράκισης  B4 διαθέτουν τέτοια ελαστικά  τα οποία διαθέτουν ειδικά ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα, που τους επιτρέπουν να διατηρούν την οδήγηση για μια μεγάλη απόσταση, ακόμη και μετά από μια πλήρη απώλεια της πίεσης των ελαστικών, με μέγιστη ταχύτητα 80 km.

PAX σύστημα 
Τα θωρακισμένα αυτοκίνητα επιπέδου θωράκισης  B6/B7 χρησιμοποιούν το σύστημα ελαστικών Pax. Το σύστημα αποτελείται από τέσσερα αλληλοεξαρτώμενα στοιχεία: τροχού (ζάντα), των ελαστικών, η στήριξη του δακτυλίου και απώλειας πίεσης ή και επίπεδου δείκτη απώλειας πίεσης ελαστικού χαρακτηριστικό του συστήματος είναι είναι ο τρόπος του ελαστικού που κρατιέται στο χείλος της ζάντας.

Πάνω στη ζάντα υπάρχει ένας ισχυρός δακτύλιος σαν στεφάνι που την αγκαλιάζει. Σε περίπτωση που τα ελαστικά χτυπηθούν από βλήματα όπλου ή χάσουν πίεση, το ελαστικό χάνει την πίεσή του και ακουμπά πάνω στο ενισχυμένο στεφάνι από καουτσούκ συμπαγές που βρίσκεται αγκαλισμένο γύρω από την ζάντα και έτσι σας επιτρέπει να συνεχίζεται να κινήστε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές επιλογές που διατίθονται, επικοινωνήστε μαζί μας.

     
created by clevermedia.gr