κάντε κλικ στη φωτογραφία
για περισσότερες εικόνες και μεγέθυνση
 
     
  Η BMW επεκτείνει το εύρος της ασφάλειας των οχημάτων με ένα συμπληρωματικό μοντέλο σε μια νέα κατηγορία προστασίας. Η BMW X5  Plus είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις της κατηγορίας θωράκισης  Β6 (APR 2006), με την ευέλικτη κινητικότητα και τη συνολική προστασία των εγκληματικών επιθέσεων. Είναι το πρώτο όχημα που παράγεται για να προσφέρει ασφάλεια, με σκοπό την μείωση του κινδύνου των επιθέσεων που χρησιμοποιούν τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα όπλα του τύπου AK 47. Το όχημα, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση την επιτυχή BMW X5  (SAV), προσφέρει χώρο για μέχρι τέσσερα άτομα μέσα σε ένα εξαιρετικά καλά προστατευμένο θαλάμου επιβατών. Επιπλέον, το ανώτερο επίπεδο οδήγησης  επιτρέπει επίσης στον οδηγό για να αντιμετωπίσει με αβίαστα απαιτητικές καταστάσεις, τόσο για τις οδικές συνθήκες  όσο και για ανωμάλου εδάφους συνθήκες. Με την BMW X5 Plus, η BMW  καθορίζει νέο σημείο αναφοράς στην προστασία κατά της εγκληματικότητας.

Ο 4,8-λίτρων V8 κινητήρας της BMW X5 Plus παρέχει ισχύ 355 ΗΡ και μέγιστη ροπή 475 Nm που επιτυγχάνονται στις 3400 rpm. Η BMW X5 Plus επιταχύνει από 0 σε 100 km / h σε 8,2 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα που είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη σε 180 km / h.

Η ανάρτηση της BMW X5 Plus είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο αυξημένο βάρος. Για το σκοπό αυτό, ειδικά των τμήματα των  αναρτήσεων, όπως τα ελατήρια και τα συστήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί και το λογισμικό για τη διαχείριση της ανάρτησης  έχουν προσαρμοστεί ώστε να αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του οχήματος για την ασφάλεια.

Η BMW X5 Plus μπορεί να υπερηφανεύεται για ελαστικά με ιδιότητες λειτουργίας έκτακτης ανάγκης. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα ελαστικά που παραμένουν σε λειτουργία ακόμα και μετά την πλήρη απώλεια πίεσης, π.χ. μετά από πυροβολισμό ή από σκίσιμο από αιχμηρό αντικείμενο Όταν το όχημα είναι εν μέρει φορτωμένο, επιτρέπουν την ασφαλή οδήγηση σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων με ταχύτητα μέχρι 80 km / h.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η ουδετερότητα της σχεδίασης η οποία και εναρμονίζει την ενοποίηση όλων των κατασκευαστικών στοιχείων ασφαλείας. Ακόμη και ένα εκπαιδευμένο στην πράξη το μάτι,  τα οχήματα που κατασκευάζονται από την BMW, πολύ δύσκολα μπορούν να διακριθούν από τα αντίστοιχα αυτοκίνητα  παραγωγής.
 

Δείτε το έντυπο της νέας BMW Series X5 Security Plus
Δείτε το έντυπο της νέας BMW Series X5 Security
 Έντυπο της BMW για οχήματα ασφαλείας

 
 
created by clevermedia.gr